Wat Schaft de Podcast
Un pódcast de Jonas Nouwen & Jeroen Doucet - Jueves
178 Episodo
-
Menu | Pasta Carbonara / gedroogd eekhoorntjesbrood / kippastei
Publicado: 4/2/2024 -
Menu | Pasta / Polenta / Pizza
Publicado: 28/1/2024 -
#107 Pot Au Feu
Publicado: 25/1/2024 -
Menu | Halloumi burger / Lasagne zonder oven / Boerenkool
Publicado: 21/1/2024 -
Menu | Japans voor door de week
Publicado: 14/1/2024 -
#106 Cannelés
Publicado: 11/1/2024 -
Menu | Seizoensgroenten / Mosterdkaviaar / Ovenquinoa
Publicado: 7/1/2024 -
Menu | Uienstoof / Cassoulet / Koolraap
Publicado: 31/12/2023 -
#105 Oliebollen en appelflappen
Publicado: 28/12/2023 -
#104 Beef Wellington
Publicado: 14/12/2023 -
#103 Garnalencocktail
Publicado: 30/11/2023 -
#102 Boter
Publicado: 16/11/2023 -
#101 Ravioli
Publicado: 2/11/2023 -
Gouden Kookboek 2023
Publicado: 26/10/2023 -
#100 Rendang
Publicado: 19/10/2023 -
#99 Croissants
Publicado: 4/10/2023 -
#98 Hamburger
Publicado: 21/9/2023 -
#97 Tapas en Pintxos
Publicado: 7/9/2023 -
Cocktailspecial: Espresso Martini, fat washen en sherbets
Publicado: 24/8/2023 -
Cocktailspecial: Pornstar Martini, infuseren en siropen
Publicado: 10/8/2023
Deze podcast gaat over lekker eten en drinken, zelf koken en buiten de deur eten. Elke 2 weken ontdekken Jonas Nouwen en Jeroen Doucet culinaire classics en tongstrelende trends. Recepten en shownotes staan op onze site: watschaftdepodcast.com.